outhands

Zaterdag 29 januari 2011 Ukkies voetbal bij RBB

De tijd vliegt maar het is weer zover, de laatste zaterdag van de maand. Aanstaande zaterdag zijn de allerjongsten weer van harte welkom in de sporthal op de Middelmors. Jongens en meisjes, geboren in het jaar 2005, kunnen dan op een speelse manier kennis maken met het voetbalspelletje. Was je er nog niet bij vorige maanden en heb jij ook zoveel goede verhalen gehoord dat je dit keer ook van de partij wilt zijn? Wil jij zo goed leren voetballen dat je later misschien bij Rijnsburgse Boys in de Jupiler League of zelfs Eredivisie komt te spelen? 

Wij begrijpen dat je staat te popelen. Wij gaan dan ook proberen om met jou tussen 09.00 uur en 10.00 uur heel veel voetbalplezier te maken. We verwachten wel van je dat je er op tijd bent zodat we direct kunnen starten. We zien je graag in een korte broek, T-shirt en gymschoenen. Je hoeft geen lid te zijn van Rijnsburgse Boys, iedereen is welkom.

Na het succes van de vorige keren zal Patrick Lagendijk (trainer van de A1) met een aantal trainers, die op deze manier werken aan hun maatschappelijke stage-opdracht voor school, de ukken begeleiden. Als er nog meer jongens of meisjes zijn die het leuk lijkt om deze trainingservaring mee te pikken als stage-opdracht kan je voor de aanmelding contact opnemen met Patrick (06-12126318) of Hugo Slootweg (06-51143636).
Nou, nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het weer gebeuren. Wij hopen dat je er bij kunt zijn!

Tot zaterdag!