outhands

Zaterdag 28 april Kevin Live in de kantine!

kevin

Update: Gerard van der Meij maakte de foto’s. 

Aanstaande zaterdag, na de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis, zingt Kevin uit Leiderdorp live in de kantine bij Rijnsburgse Boys. Kevin geniet in de regio grote bekendheid, met als uitschieters optredens tijdens de Rijnsburgse Feestweek in de Roos on Tour, de Terp in Valkenburg, Het Meerlive Festival in Hoofddorp en Het Schlagerfestival in Hillegom. Ook treedt Kevin vaak op bij kleinere feesten en partijen.

Een aantal jaren geleden is Kevin al begonnen met het zingen. Optredens in de zomer van 2004, in een aantal bekende zaken in o.a. Torremolinos en omgeving leverde dermate veel positieve reacties op, dat hij vervolgens de eerste aanvragen vanuit Nederland kreeg. Vervolgens blijft Kevin zich positief ontwikkelen en zorgt er voor dat bezoekers compleet uit hun dak gaan tijdens zijn optredens.

Vorig jaar had Kevin al een bescheiden hit met een single met dubbele A-kant, getiteld “Angelina”en “Geef me je Hand”. Kevin zingt naast deze nummers ook veel Nederlandstalig repertoire van bekende artiesten als Jan Smit en Wolter Kroes. Het optreden is uiteraard geheel gratis. Kevin zingt vanaf ongeveer 16:30 en zingt dan twee sessies. Als Rijnsburgse Boys zaterdag kampioen wordt, en dat hopen we natuurlijk allemaal, dan zullen de tijden waarschijnlijk wel een beetje aangepast worden.