outhands

Zaterdag 26 februari 2011 Ukkies voetbal bij RBB

 Iets eerder aankondigen dan de vorige keer is mij gevraagd. Nou bij deze dan! Aan het einde van de komende vakantie ben je waarschijnlijk heerlijk uitgerust en kan je er weer tegen aan. Aanstaande zaterdag zijn de allerjongsten dan ook weer van harte welkom in de sporthal op de Middelmors. Jongens en meisjes, geboren in het jaar 2005, kunnen dan op een speelse manier kennis maken met het voetbalspelletje. Het trainersgilde groeit en zij vinden het hartstikke leuk om hun ervaringen met het voetballen met de ukkies te delen. De akka, de schaar of een echte panna? Je moet hen maar eens om vragen of ze het aan jullie voor willen doen. 

Wij begrijpen dat jullie weer staan te trappelen van ongeduld. Wij gaan dan ook proberen om met jou tussen 09.00 uur en 10.00 uur heel veel voetbalplezier te maken. We verwachten wel van je dat je er op tijd bent zodat we direct kunnen starten. We zien je graag in een korte broek, T-shirt en gymschoenen. Je hoeft geen lid te zijn van Rijnsburgse Boys, iedereen is welkom.

Na het succes van de vorige keren zal Patrick Lagendijk (trainer van de A1) met een aantal trainers, die op deze manier werken aan hun maatschappelijke stage-opdracht voor school, de ukken begeleiden. Als er nog meer jongens of meisjes zijn die het leuk lijkt om deze trainingservaring mee te pikken als stage-opdracht kan je voor de aanmelding contact opnemen met Patrick (06-12126318) of Hugo Slootweg (06-51143636).

Nou, nog een weekje lekker uitrusten en dan gaat het weer gebeuren. Wij hopen dat je er bij kunt zijn! Tot zaterdag!