outhands

Zandbergen en van Roosmalen blijven, Cairo vertrekt

 Vanavond heeft de technische staf overeensteming bereikt met Menno van Roosmalen en Jaap Jan Zandbergen die hebben aangegeven ook het komende seizoen het ‘geel-zwart’ graag te willen vertegenwoordigen!

De 30-jarige Menno van Roosmalen is bezig aan zijn 2e seizoen bij Rijnsburgse Boys en is (bijna) overal inzetbaar! Vooral de laatste weken weet hij met zijn doelpunten de wedstrijden ‘open te breken’

Oer-Rijnsburger Jaap Jan Zandbergen heeft dus ook aangegeven het komende seizoen (dat wordt zijn 6e) bij ‘zijn’ Rijnsburgse Boys de strijd aan te gaan! Helaas is hij op dit moment geblesseerd, maar aan het begin van het nieuwe seizoen hoopt hij er weer te staan!

 

Rodney Cairo heeft aangegeven dat hij komend seizoen niet meer voor
Rijnsburgse Boys kan spelen. Inderdaad: kán spelen, want hij heeft aangegeven
dat hij voor zijn werkgever om de week op zaterdagen en zondagen moet gaan werken en kan dat dus onmogelijk combineren met voetbal op dit niveau! Helaas blijft het dus bij 1 seizoen in geel-zwart voor Rodney, maar hopelijk neemt hij afscheid met verschillende prijzen!

Menno, Jaap Jan en Rodney; veel succes voor de rest van dit seizoen en bij deze alvast voor komend seizoen (bij welke club dan ook)!