outhands

Zandbergen en Hogewoning vertrekken, Celen blijft

Vanavond is bekend geworden dat Jaap-Jan Zandbergen en Niels Hogewoning aan het einde van dit seizoen ‘hun club’ zullen verlaten.

Jaap-Jan Zandbergen heeft een akkoord bereikt met Voorschoten ’97 (waar ook zijn oud-teamgenoot Joey Zandbergen speelt). Misschien zien we Jaap-Jan komend seizoen in de hoofdklasse spelen, want Voorschoten ’97 staat op dit moment aan kop in de 1e klasse.

Jaap-Jan speelt zijn hele leven al bij Rijnsburgse Boys, maar een blessure gooide, aan het begin van dit seizoen, het spreekwoordelijke roet in het eten. Aan spelen (in het eerste) komt hij nauwelijks meer toe en vandaar zijn keuze om het ergens anders te gaan proberen

Niels Hogewoning heeft ook aangegeven te vertrekken en hij zal komend seizoen bij vv Noordwijk gaan spelen. Daar wordt hij herenigd met zijn jeugdtrainer Rob de Ruiter. Ook Niels heeft zijn hele carrière nergens anders gespeeld dan bij de Uien, maar te weinig (garantie op) speeltijd in het eerste heeft hem tot dit besluit doen komen! Ook van hem zullen we ongetwijfeld nog horen en misschien zullen we hem het geel-zwart nog eens om de schouders zien trekken!

Mustafa Celen heeft vanavond te kennen gegeven nog graag een seizoen bij Rijnsburgse Boys te blijven. Dit seizoen kwam hij in de winterstop over van het failliete HFC Haarlem en komend seizoen wil de linksbenige verdediger/middenvelder zijn kans grijpen.

Jaap-Jan en Niels willen wij bedanken voor hun tomeloze inzet voor onze Boys en uiteraard wensen wij hen heel veel succes in de rest van dit seizoen en bij hun volgende club.

Mustafa zien we komend seizoen graag terug op de velden van de Middelmors en ook hem wensen wij heel veel succes in de rest van dit seizoen