outhands

Z.A.V.R. zoekt nog enkele elftallen

Volgens een jarenlange traditie vindt in de zomer, na afloop van alle reguliere competities, het inmiddels bekende Zomer Avond Voetbal Rijnsburg (kortweg Z.A.V.R.) plaats. Een toernooi wat zich in 3 weken tijd afspeelt op de kunstgrasvelden van Rijnsburgse Boys. Met, zoals altijd, een spetterende finale-dag aan het eind van die 3 weken. De exacte data zijn nu nog niet bekend, maar uiteraard wordt er rekening gehouden met het komende EK-voetbal in Polen en Oekraïne.

Maar…….. dit toernooi kunnen we uiteraard niet organiseren zonder teams! Daarom is de organisatie nog op zoek naar enkele elftallen die dit toernooi mee willen doen. Of het nu bedrijfsteams zijn, of teams van Rijnsburgse Boys, of vriendenteams, of teams van andere verenigingen; het maakt niet uit, je bent van harte welkom! Er zijn 6 teams die zich inmiddels hebben aangemeld, dus de organisatie kan er nog minimaal 2 kwijt en meerderen is alleen maar wenselijk!

Er zijn echter enkele voorwaarden aan deelname aan dit toernooi en die kun je opvragen bij Arjan Bakkenes via arjan.bakkenes@logica.com of via 06-14482818

Zorg dat u op tijd bent, want VOL=VOL