karly

vvrbb.nl is nu live

Rijnsburgse Boys lanceert, per vandaag, een online platform om je technische vaardigheden te verbeteren.
Vanaf vandaag is het mogelijk om aan je technische voetbalskills te werken. Gewoon in je eigen tuin, huis of op elke gewenste voetbalplek! Op de website www.vvrbb.nl staan, per leeftijdscategorie, een groot aantal oefeningen om uit te voeren. Daarbij zijn alle filmpjes voorzien van aanwijzingen, die kunnen helpen bij het uitvoeren van deze oefeningen. Ook de trainers en trainsters kunnen door middel van deze website hun eigen techniek verbeteren of het gebruiken in hun trainingen. 
De filmpjes zijn speciaal gemaakt voor alle jeugd van Rijnsburgse Boys. Met behulp van A-selectie spelers, Bram Ros en Jeroen Spruijt, zijn de filmpjes opgenomen op het hoofdveld van sportpark Middelmors. Ook bij deze nogmaals een hartelijk woord van dank aan beide heren! 
De filmpjes zijn gemaakt en bewerkt door Luc van Hoogdalem en Kjeld van der Graaf, waardoor het voor iedereen heel toegankelijk is. 

Ook tijdens de zomerstop hoeft de jeugd van Rijnsburgse Boys dus niet stil te zitten en kunnen zij hiermee aan de slag! Daarnaast wordt de jeugd elke maand uitgedaagd, door een speler uit de A-selectie, door middel van een challenge. Ook hier wordt zowel de onderbouw als de bovenbouw uitgedaagd om de challenge te voltooien, ieder op zijn of haar eigen niveau en tempo
Kortom: er wordt nog steeds veel gedaan voor en door de jeugd van Rijnsburgse Boys. Ook dit is weer een project waar de technische jeugdcommissie van Rijnsburgse Boys trots op is en waarvoor wij onze dank uitspreken naar Luc en Kjeld in het bijzonder. De website hebben zij zelf gemaakt en ontworpen en de mogelijkheden zijn eindeloos hierin. Klasse mannen! 
Kijk snel op www.vvrbb.nl en wordt (nog) beter!