outhands

WKE – Rijnsburgse Boys uitverkocht

De voorverkoop is donderdagavond 18 juni van 19.00uur-20.30uur in de kantine van Rijnsburgse Boys

Zo begon het artikel wat op dinsdag jl. op de site verscheen; vanaf 19.00uur dus! Groot was onze verbazing toen enkele bestuursleden om 17.00uur op het sportpark aankwamen en er toen dus al mensen voor de deur van de kantine stonden………

Om klokslag 19.00uur ging de kantine open en de voorzitter in hoogst eigen persoon zat bij de ingang en riep de mensen per 10 tegelijk naar binnen. De rij was inmiddels uitgegroeid tot een mensenmassa en het verbaasde daarom ook niemand dat om (ruim) voor 19.30uur het bordje met UITVERKOCHT op de tafels verscheen

Onder voorbehoud zijn er misschien zaterdagmorgen nog enkele kaarten te verkrijgen, maar daarover is morgenavond pas contact met de voorzitter van WKE. Als zij kaarten overhouden is er nog over te praten om die aan Rijnsburgse Boys supporters te verkopen. Zekerheid hebben we daarover dus niet, maar hou de site in de gaten als u (voorlopig) naast de kaarten heeft gegrepen!

De zekerheid die we u wel kunnen bieden is het feit dat in de kantine van Rijnsburgse Boys er via het grote scherm een live-uitzending zal plaatsvinden van de wedstrijd! Dus niet alleen via de radio, maar ook op TV. Via enkele experts is er voor gezorgd dat de thuisblijvers in de kantine de wedstrijd kunnen volgen. Weliswaar noemt men dit een ‘ruwe uitzending’ dus zonder commentaar, zonder knipwerk en met af en toe vage beelden als de cameraman even niet oplet, maar dat boeit een echte supporter natuurlijk niet!

De kantine is geopend van 15.00uur-19.00uur

Bij het behalen van de landstitel voor amateurs door Rijnsburgse Boys zal in de kantine de viering van dit feit plaatsvinden. Van 21.00uur-??uur zal dit gehouden worden en er zal (tegen alle geruchten in) GEEN huldiging op het gemeentehuis plaatsvinden!

Laten we er met z’n allen een waar voetbalfeest van maken; doe het voor jezelf, doe het voor de club en doe het zeker voor de spelers die het moeten gaan doen…….. Dat verdienen ze!