outhands

Wintertijd bij RTV Katwijk Sport

 Een topbezetting komende vrijdagavond op de radio vanaf 19:00 uur als warming up voor de start van de Topklasse. De sportredactie van RTV Katwijk Sport is er weer in geslaagd een interessante voetbaltafel samen te stellen. 

In het sponsorhome van voetbalvereniging Katwijk schuiven zowel spelers (vanaf 19:00 uur) als trainers (vanaf 20:00 uur) aan tafel om de praten over het nieuwe voetbalseizoen. Namens Rijnsburgse Boys zijn speler Kevin Winter en trainer Niek Oosterlee te gast. Andere opvallende namen zijn Joost Leonard (Katwijk), Jaap van Duijn (Spakenburg) en de trainers Erik Assink (GVVV) en John Blok (Scheveningen). Een live spektakelshow die je niet mag missen! De radio-uitzending zal duren tot 21:00 uur.

Alle reden dus om mee te luisteren op FM-frequentie 106.8 (ether) of via 88.1 FM (kabel). Ook is het mogelijk de uitzendingen via de kabelkrant (tv-kanaal 45 en Ziggo digitale tv-kanaal 41 tot 20.30 uur) te volgen. Tenslotte kun je ook via de website http://sport.rtvkatwijk.nl (kies links onderaan voor webradio) de uitzending meeluisteren.

Zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur is er via de radio uitgebreid aandacht voor de beide topduels in de Topklasse. Maandagavond vanaf 20:45 uur is er een in de TV-uitzending een samenvatting te zien van deze voetbalavond.