Jaco Hogewoning

Winnende spelers en winnende team oudejaarsloterij

In de laatste weken van 2023 hebben vele jongens en meisjes hun uiterste best gedaan om loten te verkopen voor de oudejaarsloterij. De trekking heeft al een tijdje geleden plaatsgevonden en diverse winnaars hebben hun prijs reeds opgehaald. Maar er waren ook prijzen, een shirt van een club naar keuze, te verdienen voor de speler/speelster die de meeste loten wist te verkopen. En ook was er nog een prijs, bezoeken van een uitwedstrijd van Rijnsburgse Boys 1 inclusief busreis, voor het team dat de meeste loten zou verkopen.

En dat hebben we geweten. Bij sommige kinderen waren de extra boekjes met loten niet aan te slepen. Maar er waren 2 heren, enigszins aangespoord door zeer fanatieke ouders, die veruit de meeste loten wisten te verkopen. Omdat het lange tijd een nek aan nek race was hebben we besloten om beide heren een prijs te geven. Beide heren bleken ook nog eens in de JO11-3 te zitten. Dus naast hun eigen prijzen hebben ze ook de team prijs in de wacht gesleept.

De jongen die de meeste loten heeft verkocht is Joey Vletter. Die heeft in totaal 950!!!!! loten weten te verkopen. Hier zijn wij hem als club uiteraard heel dankbaar voor. Joey heeft gekozen voor een tenue van Barcelona.


De nummer 2 met meest verkochte loten is Vince Lasander. Die wist in totaal 550 loten te verkopen. Vince heeft gekozen voor 1 van de tenues van Manchester City.


En zoals gezegd heeft de JO11-3 als team de meeste loten verkocht. Mede dankzij de 2 genoemde heren hierboven kwamen ze op een totaal aantal van 2300!!!! verkochte loten. Een prachtig aantal en als dank daarvoor mogen ze in een dubbeldekker bus mee met een uitwedstrijd van Rijnsburgse Boys 1. De planning is om dit op 30 maart te doen als ons vlaggenschip tegen AFC speelt.


PS:
Mocht je een prijs gewonnen hebben, maar deze nog niet opgehaald hebben, neem dan contact op via jeugdvoorzitter@rijnsburgseboys.nl.