outhands

Winnaars Mulder Transportkoelingbokaal

Gedurende het afgelopen kampioensseizoen zijn zoals gebruikelijk weer elke week cijfers gegeven aan de spelers van Rijnsburgse Boys. Een vakkundige jury van vijf vaste toeschouwers beoordelden de spelers op inzet, werklust en beslissende acties. Zoals elk jaar worden de drie hoogst scorende spelers beloond met een prijs namens het Rijnsburgse bedrijf Mulder Transportkoeling.

Afgelopen zaterdagavond mocht Arno Mulder, directeur van het gelijknamige bedrijf, de prijzen uitreiken. Dit jaar werd de derde prijs uitgereikt aan keeper Tim Orlowski. Tim wist mede door een blessure van collega-doelman Arjan van Heusden de plaats onder de lat van het eerste elftal voor zich op te eisen en stond deze plaats door uitstekend keeperswerk niet meer af. Hij kreeg van Arno Mulder een prachtig beeldje uitgereikt in de vorm van een reddende keeper. De tweede prijs was voor Raymond Kolder, die dit seizoen vrijwel elke wedstrijd speelde. Alleen in de laatste twee wedstrijden van het seizoen moest hij afhaken wegens een spierblessure.

De grote winnaar van de Mulder Transportkoelingbokaal over het seizoen 2006/2007 werd aanvoerder Dennis Groot. Altijd voorop in de strijd wist hij zijn teamleden in het kampioensjaar te inspireren en op te zwepen om alles te geven, tot in de laatste wedstrijd. Arno Mulder roemde aanvoerder Groot, die elk seizoen meestrijd om de bovenste plaatsen voor de bokaal. Ook werd afscheid genomen van de vertrekkende spelers Frank Aboikoni, Tesso
de Munck, Justin Stuy en Arjan van Heusden. En van begeleider Richard Koldenhof, die na zijn periode als speler na een blessure bij de A-selectie bleef.

U vindt de volledige fotoserie hier.