Bram van Egmond

Wim Scheffer op zaterdag op het secretariaat

Vanaf aankomende zaterdag draait er een nieuw gezicht mee op het secretariaat. De 49-jarige Wim Scheffer zal dan elke zaterdag vanaf het begin van de wedstrijden tot de afsluiting de gehele dag aanwezig zijn. Wim gaat leiders en scheidsrechters ontvangen en de wedstrijdadministratie ondersteunen. Voor de club gaat hier een lang gekoesterde wens voor een vast aanspreekpunt op de zaterdagen mee in vervulling.

wimscheffer

Wim heeft er erg veel zin in, “Ik ben na 32 jaar in de isolatiebranche al een tijdje afgekeurd wegens een versleten nek en schouders en ik ben graag onder de mensen. Ik liep al een tijdje met de gedachte rond om vrijwilligerswerk te gaan doen en dit kwam op mijn pad. De voetballerij is niet vreemd voor me. Ik kom zelf uit Leiden en heb bij diverse Leidsche clubs rondgelopen. Maar dat is allemaal al weer een tijdje geleden. Ik woon nu in Rijnsburg, zelfs aan de overkant van Middelmors op de Noordwijkerweg, maar ik ken hier eigenlijk nog bijna niemand. Ik vind het leuk om het vaste gezicht op de zaterdag te gaan worden en ga er graag mee aan de slag. Natuurlijk moet ik alle mensen binnen de club nog leren kennen, maar daar gaan we dan zaterdag mee beginnen!”
Wim, van harte welkom bij Rijnsburgse Boys en we wensen je veel vrijwilligersplezier toe. En als je Wim aankomende zaterdag (of later) in en om het wedstrijdsecretariaat ziet, stel je dan even voor..