outhands

Wijzigingen in bezetting webteam

 Bram van Zuijlen heeft te kennen gegeven dat hij zich niet langer structureel kan inzetten in de rol die hij tot nu toe had binnen het webteam. Reden hiervan is dat Bram gaat trouwen en een paar jaar in Rotterdam gaat wonen. Bram blijft nog wel de geweldige voorbeschouwingen verzorgen. Wij wensen Bram en zijn toekomstige vrouw heel veel geluk toe !!

Er zijn ook een nieuwe aanwinsten te melden. Karly van Duivenvoorde komt het webteam versterken. Karly is leider van Rijnsburgse Boys 6 en verzorgt al jaren op een geweldige manier hun website. Karly gaat voor ons onder andere het nieuws vanuit de senioren verzorgen, iets wat tot nu toe een beetje ontbrak op de website.

Natascha Paauw gaat de interviews verzorgen. Eerder is al gebleken dat het interview een veel gelezen onderdeel is op de website. We zijn dus erg blij dat Natascha dit wil doen.  

Ten overvloede meld ik nog even dat iedere hulp welkom is en dat het webteam nog enkele redactieleden kan gebruiken. Mensen die het leuk vinden om te schrijven, verslag van activiteiten te doen, enz. enz. Je bent van harte welkom in het webteam.