outhands

Wijziging aanvangstijd Rijnsburgse Boys – Geinoord

Morgen zou er normaal gesproken een inhaalprogramma zijn in de diverse Hoofdklassen. Er is echter een algehele afgelasting voor al het amateurvoetbal. De oefenwedstrijd tegen Geinoord Nieuwegein gaat ondanks de afgelasting vooralsnog gewoon door.

Geinoord, dat uitkomt in de Hoofdklasse B en daar met 20 punten uit 15 wedstrijden de 8ste plaats inneemt, is vorig jaar gepromoveerd en wordt getraind door Gerrit Plomp, de bekende oud FC-Utrecht speler. De bekendste speler is Mourad el Indrissi, die in het verleden in het kampioensteam van sv Huizen speelde. Geinoord is een grote club, naast 12 senioren-elftallen kent het bv 5 B-junioren, 8 D-pupillen en 12 F-pupillen teams. De clubkleuren zijn: shirt: rood-wit., broek: wit. kousen: rood.

Gisteren in overleg met Geinoord besloten de wedstrijd te laten aanvangen om 12:00 uur.  Afhankelijk van weer/algehele afgelasting/terreinomstandigheden zal de wedstrijd gespeeld worden op het hoofdveld of op kunstgras.

Ons sponsorhome is uiteraard geopend, maar met  een kleine personele bezetting, en zal kort na einde wedstrijd haar deuren weer sluiten. De kantine van Rijnsburgse Boys is normaal geopend.