outhands

Wie van de drie: Wie is de koploper?

Vanaf zaterdag 29 oktober start een nieuw seizoen van het televisieprogramma ‘Wie van de 3’. Drie personen beweren één en dezelfde persoon te zijn, maar wie spreekt de waarheid? Op de websites van drie Topklassers lijkt zich deze week ook een aflevering van dit populaire spelletje af te spelen. De vraag luidt: wie is de ware koploper van de Topklasse?

Wanneer we de tussenstand op de website van GVVV bekijken zien we dat Veenendalers zichzelf op positie nummer één plaatsen:

  1. GVVV: 10-22

  2. Rijnsburgse Boys: 9-21

  3. Spakenburg: 9-19

De website van Spakenburg ziet het anders. Ook de Spakenburgers vinden zichzelf de ware koploper:

  1. Spakenburg: 10-22

  2. Rijnsburgse Boys: 10-21

  3. GVVV: 10-20

Op de website van Rijnsburgse Boys is ook de stand bijgewerkt. En jawel, ook hier heeft de eigen vereniging de koppositie in handen:

  1. Rijnsburgse Boys: 9-21

  2. GVVV: 10-20

  3. Spakenburg: 9-19

De grote vraag luidt: wil de echte koploper zich bekend maken. Natuurlijk is het te verklaren hoe de websites tot hun eigen tussenstand komen. GVVV is niet de snelste in het verwerken van het laatste nieuws. Spakenburg heeft het volste vertrouwen in het eigen gelijk en laat eigenlijk zien dat de 9 minuten van komende zaterdag toch voor niets zijn (de KNVB zal wel terug gefloten worden). Rijnsburgse Boys tenslotte volgt trouw de mededelingen van de KNVB op en werkt daarmee de stand bij.

Maar wie heeft nu gelijk? Dan maar de betrouwbare en zeer actuele sites van Voetbal op Zaterdag en Topklasser raadplegen. Het zal geen verrassing zijn dat deze websites de stand vermelden die correspondeert met die van onze eigen website. Als antwoord op de vraag: ‘wil de echte koploper zich bekend maken’ mogen de spelers van Rijnsburgse Boys opstaan: zij zijn de trotse koploper! De grote vraag is: blijft dit deze zaterdag na 9 minuten voetbal (en wat blessuretijd) ook zo?

PS: de eerlijkheid gebiedt te zeggen: een aantal uur na het schrijven van dit stukje heeft de website van GVVV de stand gewijzigd. En jawel, ook bij hen is Rijnsburgse Boys nu de koploper!