Westlandia – Rijnsburgse Boys 2-2

Zaterdag 11 augustus speelde zowel Rijnsburgse Boys 1 als 2 tegen Westlandia. Rijnsburgse Boys 1 speelde gelijk (2-2), terwijl Rijnsburgse Boys 2 na een 2-2 ruststand met 3-2 verloor.

De ruststand bij Rijnsburgse Boys 1 was 1-0 in het voordeeel van de ploeg uit Naaldwijk. Onzorgvuldig optreden na een corner betekende de 1-0 door Bijl. Na de rust kwamen de Rijnsburgers goed uit de startblokken. De 1-1 door Den Haan, snoeihard ingekopt uit een corner van Peter Freke, betekende de verdiende gelijkmaker. De kansen op 1-2 waren aanwezig, maar in plaats van een voorsprong kwam het team van Verdonkschot op een 2-1 achterstand door Van Schie. In de 82ste minuut werd het 2-2 uit een penalty van Peter Freke. Scheidsrechter Looije kende deze strafschop toe na een overtreding op Van Egmond.

35. 1-0 Bijl, 50. 1-1 den Haan, 59. 2-1 Van Schie, 82. 2-2 Peter Freke (strafschop)

opstelling Rijnsburgse Boys: Orlowski, Groot, Van Roosmalen, Bart Freke (46. Jaap Jan Zandbergen), Bouma (46. Den Haan), Peter Freke, Van der Vijver (46. Hogewoning), Kolder (87. Van der Vijver), Gootjes (46. Van Egmond), Zinhagel (Biekman), Ascencion.