outhands

Wereldkampioen speelt op Middelmors

Flora Band Rijnsburg is dit jaar jarig en nodigt op haar muzikale feest 4 collega showkorpsen. Op 5 juli a.s. brengen zij op  Sportpark Middelmors gezamenlijk een geweldige muzikale show. Behalve de jubilaris zal ook tweevoudig wereldkampioen K & G uit Leiden op Middelmors te zien en te horen zijn. Het programma wordt verder aangevuld met Adest Musica uit Sassenheim, Rijnmondband Schiedam en Beatris Drum and Buglecorps uit Hilversum.

Het is sinds 1995 niet meer voorgekomen dat in Rijnsburg dergelijke topkorpsen te gast waren. Het jubileumcomité van de Flora Band is er echt trots op een dergelijk spektakel op Middelmors te mogen presenteren. Verschillende korpsen hebben voor dit jaar een nieuw programma ingestudeerd en willen dit graag in Rijnsburg laten zien. Het meest in het oog springend is natuurlijk de nieuwe Michael Jacksonshow van de Flora Band. Om invallende schemer tegen te gaan wordt het hoofdveld van Rijnsburgse Boys voorzien van een sfeervolle lichtinstallatie.

Voorverkoopadressen
De voorverkoop van deze taptoe is inmiddels van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Rabobank (Hoftuinplein Rijnsburg, Valkenburgseweg Katwijk a/d Rijn en Rogstraat Katwijk aan Zee). Verder bij Tuincentrum De Mooij in Rijnsburg en bij Videoland Rijnsburg en Katwijk. Dankzij de geweldige medewerking van een aantal sponsors is de toegangsprijs voor dit bijzondere evenement niet hoog. De toegangsprijs bedraagt 7,50 Euro voor een prachtige tribuneplaats en 2,50 Euro voor een staanplaats. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. (Dit geldt alleen voor staanplaatsen) Vanzelfsprekend zijn op 5 juli bij de ingang Middelmors ook kaarten verkrijgbaar. Het is dan wel de vraag of de tribuneplaatsen dan nog niet zijn uitverkocht.

Ledenactie Rabobank
Voor deze taptoe heeft de Rabobank een ledenactie samengesteld. Leden van Rabobank Katwijk betalen 5,25 Euro voor een zitplaats en 1,75 Euro voor een staanplaats. Wilt u gebruik maken van deze ledenactie dan dient u uw kaarten bij één van de genoemde Rabobank kantoren te kopen. Deze aanbieding geldt alleen in de voorverkoopperiode.

Taptoe Rijnsburg wordt gehouden op 5 juli a.s. op Sportpark Middelmors.
Programma: Flora Brass speelt vanaf 19.00 uur, aanvang voorprogramma (met Jong Flora Band en Jong DVS Katwijk) 19.30 uur. Aanvang hoofdprogramma 20.00 uur.