Jaco Hogewoning

Website Uitjes live

Eindelijk hebben we dan onze eigen site. Via de RBB site kunt u de site van de Uitjes raadplegen. U gaat naar de pagina jeugd en daarna klikt u op het kopje teamsites. U kunt ook rechtstreeks naar de site:
uitjes.rijnsburgseboys.nl
Wat bied de site nog meer:
Twitter:
U kunt ons ook via twitter volgen, de link staat op de site.
E-mailberichten:
Verder is er een mogelijkheid dat u een e-mail krijgt als er een stukje tekst geplaatst is op de website. Het enige wat u daarvoor moet doen is uw emailadres doorgeven via de speciale aanmeldbutton op de site. Klik op aanmelden nieuws. Zo bent u altijd op de hoogte van de juiste tijden, of de juiste trainingsplek. LET OP, ER WORDEN GEEN BRIEVEN MEER UITGEDEELD, AL HET NIEUWS GAAT VANAF NU VIA DE SITE.
Zelf foto’s plaatsen:
U kunt ook uw zelfgemaakte foto’s plaatsen op de website. Op de site is een mogelijkheid om uw foto te uploaden.
De foto wordt daarna geplaatst op de website, zodat iedereen de foto kan zien. Vooral leuk als er meerdere kinderen opstaan!
Helpt u mee?
Wat wij aan u willen vragen is om gebruik te maken van onze website:
Uitjes.rijnsburgseboys.nl
Als u bovenaan op de webpagina kijkt ziet u 3 kolommen. Aanmelden voor de nieuwsberichten kan via kopje aanmelden nieuws.Zou u dit alstublieft willen invullen?
Op deze manier zorgen we er met zijn allen voor dat er gebruik van de ‘ Uitjes’ site wordt gemaakt. Zo blijft u ook op de hoogte van waar en hoe laat we moeten spelen.
Vragen?
Als u vragen hebt loopt u gewoon langs Mariska Hogewoning of Monique Zwaan. Zij kunnen u vragen beantwoorden.
Bedankt voor u hulp namens alle Uitjes.