outhands

Website Rijnsburgse Boys officieel geopend

Burgemeester van der LeeTijdens de rust van Rijnsburgse Boys – Katwijk heeft Burgemeester van der Lee de nieuwe website van Rijnsburgse Boys officieel geopend. In het prachtige sponsorhome werd door middel van een muisklik de nieuwe website tevoorschijn getoverd op het grote TV-scherm. Van der Lee noemde de website een nieuw stukje professionalisering binnen de vereniging.

In het voorjaar van 2005 werd op initiatief van Arie Durieux, als bestuurslid verantwoordelijk voor reclame en PR, een oproep gedaan voor vrijwilligers om samen met de toenmalige webmaster John Spekman een nieuwe klinkende website op te zetten. Een nieuw webteam werd samengesteld en vanaf toen is er dagelijks keihard gewerkt aan het nieuwe visitekaartje van Rijnsburgse Boys.

Omdat de nieuwe site al twee maanden voor de officiële opening online was kon Arie Durieux in zijn voorwoord zelfs al enkele cijfers bekend maken. Zo’n kleine 3.000 bezoekers per week en meer dan 160.000 pagina’s bekeken in de maand September. ‘Een portaal voor de vereniging’ aldus Arie.

Het webteam, bestaande uit: Bram van Egmond, Bram van Zuijlen, Bas Varkevisser en John Spekman kunnen alleen maar trots zijn op de prachtige statistieken, als het aan hun ligt heeft de toekomst nog veel meer in petto.

 

 

(foto: van links naar rechts; Burgemeester van der Lee, John Spekman, Bram van Zuijlen, Bas Varkevisser en Bram van Egmond)