Henk Hogewoning

WBE vier jaar langer hoofdsponsor

Rijnsburgse Boys en hoofdsponsor WBE hebben het huidige sponsorcontract opengebroken en, ingaand op 1 juli 2023, met nog eens met vier jaar verlengd.
Dit houdt in dat WBE tot minimaal 1 juli 2027 als hoofdsponsor verbonden blijft aan Rijnsburgse Boys.

Handtekeningen
Recentelijk werden de handtekeningen onder dit nieuwe contract gezet. Op de foto van links naar rechts Cees Driebergen (voormalig businessclubvoorzitter), Cees Jan Roos (financieel directeur WBE), Peter Baak (algemeen directeur WBE), Peter Zandbergen (voorzitter Rijnsburgse Boys) en Ad Hendriksen (voormalig voorzitter). Uiteraard is Rijnsburgse Boys enorm trots dat WBE nog vijf seizoenen als hoofdsponsor bij de club betrokken blijft.

Meer dan twintig jaar sponsor
WBE is sinds medio 2007 onafgebroken hoofdsponsor van Rijnsburgse Boys. Ook van medio 2003 tot medio 2005 was WBE al een periode hoofd- en shirtsponsor. Dat houdt dat het Westlandse bedrijf in decoratiegroen aan zijn achttiende seizoen gaat beginnen. Met de verlenging die de club en de hoofdsponsor nu zijn overeengekomen, betekent dit dat WBE tenminste 22 jaar zijn naam als hoofdsponsor aan Rijnsburgse Boys verbindt.

Reactie Peter Baak van WBE
WBE-directeur Peter Baak is blij met de verlenging van de overeenkomst als hoofdsponsor van Rijnsburgse Boys. “Het succes van WBE is mede gebaseerd op langdurige relaties met kwekers en leveranciers in binnen- en buitenland. Dit levert alle betrokken partijen voordelen op. Dit geldt ook voor de jarenlange verbintenis met Rijnsburgse Boys.”

Reactie voorzitter Peter Zandbergen
“We zijn dankbaar en trots dat WBE al zolang onze club steunt als hoofdsponsor en dat ook de komende vijf seizoenen blijft doen”, zegt Peter Zandbergen, voorzitter van Rijnsburgse Boys. “Daarmee is onze hoofdsponsor niet alleen loyaal aan onze club maar ook aan hun Rijnsburgse klanten, waarvan er vele ook aan Rijnsburgse Boys zijn verbonden.”

Over WBE
Westland Bloemen Export, ook wel bekend als WBE, is een groothandel in snijgroen. Dagelijks importeert WBE dit groen van over de hele wereld. Zo heeft het bedrijf jarenlange relaties met leveranciers in Afrika, Australië, Noord- en Centraal-Amerika, maar ook in Europese landen als Frankrijk, Duitsland en Italië.
Het assortiment van snijgroen is enorm. Niet voor niets is het motto van WBE: ‘Groen is de basis’.

Sinds de oprichting in 1977 is WBE uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers, verdeeld over twee locaties: WBE Westland en WBE Rijnsburg. Onder de WBE Groep vallen ook enkele andere bedrijven met vestigingen in Nederland en Duitsland.