outhands

WBE Hoofdsponsor komende twee seizoenen

 Voor de komende twee seizoenen is Westland Bloemenexport B.V. onze hoofdsponsor.
Het bedrijf dat inmiddels 30 jaar bestaat heeft in die jaren een uitstekende reputatie opgebouwd, waar ze met recht trots op mogen zijn.
Het bedrijf heeft vestigingen op de volgende locaties: Flora Holland Naaldwijk, Rijnsburg, Venlo en de Bloemenveiling Aalsmeer.

WBE levert een uitgebreid assortiment decoratiegroen voor de bloemist. Het bedrijf importeert vanuit de hele wereld en exporteert naar onder meer Scandinavië, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Engeland, België, Duitsland, Zwitserland en verschillende voormalige Oostbloklanden.
Daarnaast levert WBE aan lijnrijders, groothandel bedrijven en cash & carry’s.
Meer informatie over het bedrijf en haar filialen kunt u vinden op haar website:
www.wbe-decorationgreens.nl

De filosofie van het bedrijf  bestaat uit het gegeven dat je als producent, importeur, groothandel en detailhandel elkaar nodig hebt om aan de consument een zo’n goed mogelijk product te kunnen bieden.

De bedrijfsfilosofie van WBE sluit perfect aan bij de filosofie van de Rijnsburgse Boys. Op basis van teamwork is de club in staat om sportief succes te bieden.

Op de foto is de ondertekening van de sponsorovereenkomst door Peter Baak, algemeen directeur van WBE, en Jan Stam namens de sponsorgroep vastgelegd.