outhands

Wat wetenswaardigheden (Jeugdbestuur)

 Gelukkig worden na afloop van de training de meeste ballenkar op de voor hun gereserveerde plaats in het ballenhok geparkeerd en afgesloten, maar een enkele trainer vergeet dit wel eens. Trainers een vriendelijk doch dringend verzoek, zet die karren op de juiste plaats neer en sluit ze ook af!

Hesjes zijn er voldoende, maar als ze niet worden opgehangen, maar op de grond belanden van het ballenhok, dan gaan ze de was in!!!!  Het is de bedoeling, dat de hesjes “gewoon”na de training op de stangen achterin het ballenhok worden opgehangen en niet op de grond worden neerge…….
Deze week worden de hesjes gewassen en komen ze weer op de stangen achterin het ballenhok te hangen. Ieder team kan ook hesjes in bruikleen krijgen. Een mailtje of belletje naar Wilfred van Delft en dit kan worden geregeld. ( wvandelft@live.nl )

Waterzakken zijn er niet en komen er ook niet. Wel zijn er nog een aantal kratjes met bidons op voorraad. Ook hiervoor een belletje of mailtje naar Wilfred. Voor de kratjes geldt wel OP = OP.

Deze week wordt de ballenvanger bij veld 5 in gebruik genomen. De ballenvanger is een 6 meter lange stang met een oog, waarmee je de ballen uit de vijver bij veld 5 kan vissen. Dit is wel nodig, want het aantal gevangen ballen is de laatste 2 maanden erg laag geweest. Er zijn helaas nog al wat trainingsballen “verdwenen”.

De strekking van bovenstaand stukje mag hopelijk voor iedereen duidelijk zijn, laten we met z’n allen netter/zuiniger met onze materialen omgaan.