outhands

Vrijwilligersavond knalroze geslaagd feest

Op zaterdag 7 juni vond in Disco Go Go de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Geheel in de roze sfeer werden alle vrijwilligers die zoveel tijd in Rijnsburgse Boys steken op deze manier bedankt voor hun waardevolle activiteiten.

 Tot Vrijwilliger van het Jaar werd Jan van Iterson gekozen, de man die al zoveel jaren actief geweest is voor de club als jeugdsecretaris, scheidsrechter en natuurlijk de man die iedere week al de vuile shirtjes in de was doet en aan de lijn hangt.

 De Vrijwilligster van het Jaar was Lyda van Iterson. Zolang als men zich kan herinneren staat zij in de kantine van Rijnsburgse Boys, in de keuken, achter de bar, of waar zij ook maar nodig is. In deze beide vrijwilligers bedanken en eren wij al die vrijwilligers die dag en nacht voor de club klaar staan.

Een woord van dank mag niet vergeten worden richting de mensen achter Disco Go Go voor het beschikbaar stellen van de accommodatie en natuurlijk 5 Senses voor de geweldige verzorging en catering gedurende de hele avond!

Wij hopen als organisatie dat iedereen het een geslaagde avond vond, zelf vonden wij absoluut van wel. (U kunt de foto’s hier bekijken)