outhands

Vrijwilligersavond groot succes

 Afgelopen zaterdagavond werd in het Sponsorhome van Rijnsburgse Boys de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden, die de start inluidde van een nieuw seizoen. Meer dan 100 vrijwilligers gaven acte de présence op een zeer geslaagde en gezellige avond. Als belangrijkste onderdeel vond de verkiezing van de vrijwilliger en vrijwilligster van het jaar plaats. Met deze verkiezing wordt elk jaar een vrijwilliger in het zonnetje gezet, die zich in het afgelopen seizoen op een bijzondere manier verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Tot nu toe werd steeds één vrijwilliger gekozen, maar op veler verzoek is vanaf dit jaar besloten een dame én een heer te verkiezen, omdat de werkzaamheden van beide groepen soms nogal eens uiteenlopen. Dit jaar ging de eer als vrijwilligster van het jaar naar Carmen Zandbergen, die als aanvoerdster van de barploeg vele uren aan de club heeft besteed, waarbij ingrijpende vernieuwingen zijn doorgevoerd, waaronder een kelderbierinstallatie en frisdanktaps. Dat scheelt veel sjouwwerk en opslagcapaciteit. Ook is onlangs nog een hele gezellige en nuttige tapavond georganiseerd, waarbij tapkunst en hygiëne achter de bar de aandacht kregen.

Als vrijwilliger van het het jaar werd Aad van Nieuwkoop uitgekozen, die helaas niet aanwezig was. Aad werkt al jaren in het klusteam van Rijnsburgse Boys, dat de hele zomer zo ongeveer op het sportpark woont en ook in de loop van het seizoen ettelijke klussen uitvoert. Ook is Aad al sinds jaar en dag elftalbegeleider en trainer, zelfs in tijden van onweer en hevige regenval…

Daarnaast vond een geanimeerde verloting plaats van 30 kaarten voor de wedstrijd Nederland-WitRusland van woensdag aanstaande. Deze kaarten zijn gratis beschikbaar gesteld door het Nederlands elftal, als dank voor het gebruik van de trainingsfaciliteiten. Joost Kuhlmann zorgde samen met Louis Lasander voor de trekking.

Voor de inwendige mens werd gezorgd door leden van de A-selectie, die naast de uitstekende bediening ook zorgen voor het nodige entertainment, waarbij vooral de zangkwaliteiten van Dennis Groot, Ted Verdonkschot en Brian Simons opvielen. Ook Jaap-Jan Zandbergen, Jordi Snijders, Tim Orlowski, Bart Freke, Niels Hogewoning, Joost Kuhlmann, Danny van der Vijver, Nick Schnater en Raymond Kolder stonden hun mannetje achter de bar en zorgen ook goed voor zichzelf. De catering werd prima verzorgd door het Rijnsburgse bedrijf 5 Senses, die een prachtig en smaakvol buffet verzorgden met verrassende gerechten.

U vindt alle foto’s hier.