Bram van Egmond

Vrijwilligersavond 2016 was zeer geslaagd

Afgelopen zaterdagmiddag ging de kantine om 18:00 uur dicht en kon worden begonnen met het opbouwen van een prachtige en zeer sfeervolle feestlocatie.
Vanaf 20:00 uur was de inloop en om 21:00 uur startte de vrijwilligersavond 2016.
De vrijwilligersavond bij Rijnsburgse Boys is al sinds jaar en dag een avond voor de belangrijkste mensen van onze vereniging namelijk de vrijwilligers.
Zij die zich structureel (vaak) belangeloos inzetten om Rijnsburgse Boys op alle fronten draaiende te houden hadden een geweldige avond afgelopen zaterdag.
FM Events en zanger Bob van Veen zorgen voor de muzikale omlijsting en de spelers en staf van de A-selectie stonden achter de bar en zorgden ervoor dat over de drank zich niemand zorg hoefde te maken.
Even na 22:00 uur openden de vrijwilligster en vrijwilliger van vorig jaar, Lewina Blom en Karly van Duivenvoorde, het buffet dat door keurslager De Mooy was verzorgd en was er daarna uiteraard weer de verkiezing voor de Vrijwilliger en de Vrijwilligster van 2016.
Voor het eerst werd deze verkiezing niet meer door stemming bepaald maar op voordracht van een commissie, waarin de vrijwilligers en vrijwilligsters van de twee voorgaande jaren zitting hadden alsook het bestuur van de vereniging.
Als vrijwilligster van het jaar 2016 werd Wendy van den Haak verkozen en als vrijwilliger van het jaar 2016 Nico van Delft.

nico-wendy

Wendy is al jaren degene die, achter de schermen, zorg draagt voor een perfecte organisatie van de Paasveiling. Daarnaast is zij jaren betrokken geweest bij de Kinderbingo en nog steeds actief in de verkoop van lootjes in de businessclub bij thuiswedstrijden van het eerste.
Nico maakt onderdeel uit van de groep die doordeweeks zorgdraagt dat de kleedkamers worden schoongemaakt. Daarnaast is Nico voorraadbeheerder van de kantine en is hij ook tijdens de zomerstop als lid van het klusteam op de zaterdag te vinden op Middelmors.
Nico en Wendy werden uiteraard in het zonnetje gezet maar feitelijk werden alle vrijwilligers daarmee bedankt voor hun geweldige inzet voor Rijnsburgse Boys. Zonder hen zou de vereniging nooit 86 jaar hebben kunnen bestaan en zou er geen toekomst zijn.
Nogmaals namens het bestuur enorm bedankt hiervoor en mogen we voor het komend seizoen weer een beroep doen op de gewaardeerde inzet.