secretariaat

Vrijwilligersavond 2015: zeer geslaagd!

Afgelopen zaterdag was het weer zover: het jaarlijkse feest der vrijwilligers. Een feest voor een groep mensen binnen Rijnsburgse Boys die zich structureel (vaak) belangeloos inzetten om de club op alle fronten draaiende te houden. En een feest werd het!
DJ Charles Bleekveld en Saxy mr S on Sax bleken een zeer feestelijke en afwisselende combinatie te zijn. Tot 01.00 uur wisten zij de met circa 175 mensen gevulde kantine moeiteloos te vermaken!
Verder was er nog de A-selectie van Rijnsburgse Boys die iedereen weer van de nodige cumsumpties voorzag; dit deden ze zowel voor als achter de bar. Grote klasse dat zij ieder jaar weer zo goed als voltallig aanwezig zijn om deze klus te klaren!
Natuurlijk was er tussendoor ook nog de verkiezing voor de Vrijwilliger en de Vrijwilligster van het jaar. Zonder iemand tekort te willen doen worden er ieder jaar door middel van nominaties een aantal mensen in het zonnetje gezet.
Na het tellen van de stemmen kwam er de volgende uitslag uit de bus rollen:

Mannen

Karly van Duyvenvoorde
Edward Duindam
Nico van Delft
 

Vrouwen

Lewina Blom
Marleen Brussee
Heidi den Haan
 
Op deze plaats willen wij deze vrijwilligers van harte feliciteren. Het is een blijk van waardering voor het vele werk dat nu en in het verleden verzet is.
Alles draagt tenslotte bij aan het geheel; of dit nu 3 uur of 20 uur in de week is. Dus niet alleen een felicitatie richting deze 6; maar voor iedere vrijwilliger die zich voor Rijnsburgse Boys inzet en heeft ingezet geldt:
 

Chapeau! (en Tot volgend jaar!)