Bestuur

Vrijwilligers van het jaar 2022

Na maandenlange voorbereidingen, was het zaterdag 15 april eindelijk zover: Vrijwilligersavond 2022

Traditioneel is altijd in de maand april de Vrijwilligersavond van het kalenderjaar daarvoor. En op die avond worden de Vrijwilligster en Vrijwilliger van het Jaar benoemd. Het ene jaar door het bestuur, de andere keer weer door het bestuur + de benoemde mensen van het jaar daarvoor. Met de organisatie van deze avond is een team actief en die kozen dit jaar voor een Wijproeverij en Bierproeverij in het sponsorhome en aansluitend een feestavond in de kantine, met als thema dit jaar ‘Goet Foud’. En dat namen velen letterlijk op zich qua kleding 😉

Om iedereen te kunnen bedanken voor hun inzet en bijdragen, dit jaar dus een Wijnproeverij (met dank aan Wijnimport Jos Rijnaarts) en een Bierproeverij (met dank aan Proeflokaal De Buuren). Aansluitend een heerlijke feestavond in de kantine, met voldoende drankjes en heerlijke hapjes. Een zeer geslaagde avond, gezellige sfeer, ongedwongen, met onderling veel respect en vooral gezelligheid.

Rond 22.15uur werd de Vrijwilligster van het Jaar omgeroepen door het bestuur en dit jaar viel die eer te beurt aan Janneke van Delft; wekelijks vele uren op de club aanwezig met het draaien van bardiensten, het binnenhalen van de barmensen, het organiseren van het barrooster en daar omheen altijd inzetbaar! Chapeau aan haar en grote waardering vanuit het bestuur

En na een Vrijwilligster van het Jaar is er dan uiteraard ook een Vrijwilliger van het Jaar. Alleen was die op de avond niet aanwezig, wegens verplichtingen elders. Maar dat wordt uiteraard niet vergeten en afgelopen zaterdag (22 april) was het voor de wedstrijd Rijnsburgse Boys – Kozakken Boys, tijd voor die uitreiking! Door John Spekman werd zijn collega Hans Oudwater in het zonnetje gezet. Al ruim 30 jaar de stadionspeaker van Rijnsburgse Boys! En naast ook het Uientoernooi bij Rijnsburgse Boys aan elkaar praten, betekend hij ook veel voor de Floraband, de taptoe in de feestweek, etc. etc. Kortom: een terechte keuze!

Beide vrijwilligers ontvingen uiteraard een prachtig boeket en envelop met inhoud!

Nogmaals dank aan hen, maar even zovele dank aan alle anderen op onze vereniging. Zonder jullie is er geen Rijnsburgse Boys! Jullie worden stuk voor stuk gewaardeerd tot en met!