secretariaat

Vrijwilligers gezocht voor G-voetbal!

Sinds dit seizoen hebben we er bij Rijnsburgse boys een nieuwe afdeling bij, namelijk de G-afdeling. De meeste van jullie zullen dit al eens ergens gehoord of gezien hebben. Op moment van schrijven hebben wij 13 kinderen die zich al ingeschreven hebben als lid van Rijnsburgse boys. Hoe mooi is dat?! Want wie had gedacht dat we er al zoveel zouden hebben in zo’n kort tijdsbestek.

Met een groepje van 6 trainers staan wij elke dinsdag van 17:00 tot 18:00 klaar om deze geweldige kinderen te trainen. Nu lijkt 6 trainers op 13 spelers heel veel, maar dat valt best mee. Wij willen deze groep kinderen zo goed mogelijke begeleiding bieden en daar kunnen we alle handjes bij gebruiken. Ook als we willen groeien hebben we handjes nodig, want uiteindelijk willen zo veel mogelijk kinderen dit aan kunnen bieden, maar zonder jullie lukt dat ons niet.

Waarom trainen geven?
Van deze kinderen krijg je zoveel energie en waardering, dat je er elke training weer met veel plezier naartoe gaat. Wat vanzelfsprekend is voor vele kinderen, is dat bij deze groep niet zo vanzelfsprekend en dat merk je echt aan het plezier wat ze hebben.

Waar houden wij ons zoal mee bezig:

  • het uitzetten van de training.
  • het uitleggen van de oefeningen.
  • het begeleiden van de kinderen tijdens de training.
  • de probleemsituaties oplossen samen met je collega trainers.
  • de materialen weer opruimen.
  • af en toe een vergadering om aandachtspunten te bespreken.

Kan jij je hier volledig in vinden en wil jij net als wij voor deze kinderen klaarstaan?
Mail ons gerust naar G-voetbal@rijnsburgseboys.nl
Of appen mag ook naar 06-55160748.