outhands

Vrijwilligers bedankt!

 We kunnen met elkaar terugkijken op een goed verlopen oefenwedstrijd Rijnsburgse Boys – Ajax. Jammer dat we niet nog meer bezoekers mochten ontvangen, maar van zowel Ajax, pers, gasten en veel publiek hebben we veel complimenten ontvangen over de in hun ogen perfecte organisatie die we als Rijnsburgse Boys hebben neergezet.

Dat kan alleen door de belangeloze inzet van heel veel vrijwilligers. Afgelopen dinsdagavond zijn ruim 100 vrijwilligers op ons sportpark actief geweest. Dat is al weken geleden begonnen, toen de voorbereidingen werden getroffen voor beveiliging, kantine, publiciteit en kaartverkoop. En ook het klusteam heeft veel werk verzet om op tijd zaken als de staantribune en de toiletgroep gereed te krijgen. Op dinsdag zelf is al vroeg begonnen met het klaarzetten van alle spullen, het in orde maken van het veld, de beveiliging, de kantine en verkooppunten, de kleedruimtes, het sponsorhome, de perskamer, de omroep en het scorebord, de kaartverkoop, de merchandising en de parkeerterreinen. En ook het sfeerteam, de ballenjongens, de vlaggers en de mascottes hebben zich van hun beste kant laten zien. De stroom bezoekers heeft vanaf vijf uur ’s middags tot laat in de avond probleemloos het voetbalfeest kunnen meemaken.

Bij deze bedank ik alle vrijwilligers van harte, die allemaal meegewerkt hebben om Rijnsburgse Boys weer eens van zijn beste kant te laten zien. Jullie inzet was fantastisch en hartverwarmend!!