outhands

Vrijwilliger worden bij Rijnsburgse Boys!

 Rijnsburgse Boys is een voetbalvereniging die tot de top van het amateur voetbal behoort. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om onze voetbal vereniging te ondersteunen.

Deze brief is opgesteld om ook bij uw interesse te wekken om u aan te melden als vrijwilliger van Rijnsburgse Boys. Er is altijd veel te doen bij ons. Naast de vele voetbal activiteiten, waarbij we trainers en leiders nodig hebben voor al onze elftallen (voor dit seizoen hebben wij ruim 70 teams in competitie), zijn er nog veel andere activiteiten die alleen door de inzet van vrijwilligers succesvol kunnen zijn.

Momenteel zijn wij op zoek naar u!

Vanwege het dreigende voortbestaan van een aantal activiteiten binnen onze voetbalvereniging is Rijnsburgse Boys DRINGEND op zoek naar VRIJWILLIGERS voor een aantal (jeugd)commissies. Ook hebben wij nog vrijwilligers nodig die onze activiteiten commissie willen helpen bij de organisatie van een aantal bijzondere evenementen.

JEUGD ACTIVITEITEN COMMISSIE
De Jeugd activiteiten commissie van Rijnsburgse Boys organiseert o.a.
• Pupil van de week
• Team van de week
• A-selectiedag
• Kinderbingo
• Sinterklaasfeest
• Oliebollentoernooi

Om deze evenementen voor de jeugd ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren zijn wij op zoek naar enthousiaste VRIJWILLIGERS die ons team willen komen versterken en wellicht ook nieuwe ideeën kunnen ontplooien.

Belangstellenden kunnen zich melden bij Huig den Hollander, Ariea van Zuylen of Ton Gruijters.

TOERNOOICOMMISSIE
Rijnsburgse Boys organiseert jaarlijks voor de (jongste) jeugd een aantal thuistoernooien. Deze toernooien moeten ‘nieuw leven’ worden ingeblazen, vandaar dat wij op zoek zijn naar enthousiaste VRIJWILLIGERS, die bereid zijn om deel uit te maken van de TOERNOOICOMMISSIE. De commissie zal ook verantwoordelijk worden voor de deelname van teams aan de uittoernooien. Belangstellenden kunnen zich melden bij Huig den Hollander of Ton Gruijters.

KANTINE MEDEWERKERS
Voor in het bijzonder de zaterdag zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers die in onze kantine willen helpen. De kantine is altijd geopend op zaterdag vanaf 07.30 uur en sluit om 19.30 uur. Ook u kunt vast wel een paar uurtjes meedraaien met onze bardiensten. Op een gewone competitie zaterdag hebben wij ongeveer 20 mensen nodig die in de kantine helpen om een ieder van koffie, een broodje, een frisdrankje, een patatje of een biertje te voorzien. Voor vragen over de kantine, of beter nog om u aan te melden kunt u contact opnemen met Carmen Zandbergen of Edward Duindam.

WAT BIEDEN WIJ ONZE VRIJWILLIGERS?
• Actief bezig zijn binnen een sportieve vereniging.
• Veel sociale contacten met mensen die ook Rijnsburgse Boys een warm hart toedragen.
• Jaarlijks een feestavond alleen voor vrijwilligers.
• Indien 1 persoon van een gezin structureel vrijwilligers werk doet voor onze vereniging,
dan vervalt de toeslag in de contributie van 2 40,00 voor ieder lid van dat gezin.

TELEFOONNUMMERS
Huig den Hollander 06 – 539 390 41
Ton Gruyters 06 – 270 631 13
Ariea van Zuylen 06 – 224 571 74
Carmen Zandbergen06 – 537 915 25
Edward Duindam 06 – 537 517 49

Dus…
geef je nu op als vrijwilliger!!!