outhands

Vrijwilliger en -ster gekozen op vrijwilligersavond

Zaterdagavond 22 oktober was het zover: de vrijwilligersavond van Rijnsburgse Boys. Vanaf 20.30uur was iedereen welkom en daar werd gehoor aan gegeven; bij binnenkomst moest iedereen een formulier invullen waarop de vrijwilliger en vrijwilligster van het jaar werd gekozen.

Rond 23.00uur werden de stemmen geteld en bleken er door bijna 100 personen een stem te zijn uitgebracht. Dit aantal viel de organisatie iets tegen, omdat er 166 inschrijvingen waren genoteerd. Ondanks dit was het, volgens velen, een zeer gezellige avond en toen Karly van Duivenvoorde de prijzen uit ging reiken was het voor het eerst, en ook direct voor het laatst, stil in de zaal.

Tot vrijwilligster van het jaar werd Claudia van der Geer gekozen en vrijwilliger van het jaar werd Kees de Kluijver.

Langs deze weg wil het bestuur hen beiden nogmaals van harte feliciteren, maar dat geldt uiteraard voor alle genomineerden en nog meer aan alle vrijwilligers/-sters van onze vereniging.

ZONDER JULLIE IS ER NAMELIJK GEEN VERENIGING

Het bleef nog heel lang gezellig en hoe laat de laatsten zijn weggegaan is onbekend……….. Langs deze weg nog een dankwoord aan Bar Café ’t Uitje voor de gastvrijheid, Slagerij Bekooy voor het verzorgen van de heerlijke hapjes, de band Catflap voor de muziek en alle aanwezigen voor de gezelligheid.

Tot volgend jaar.

Een korte fotoserie is hier te bekijken (met excuses voor de slechte kwaliteit).