karly

Vrijdag 5 februari: Sportcafé

De 5e editie van ons Sportcafé op vrijdagavond. Koppelklaverjassen/Pokeren/Darten of gewoon een lekker drankje, terwijl je kijkt bij alle toernooien. Een gezellig avondje uit bij ‘onze’ Rijnsburgse Boys!
Al jaren is elke eerste vrijdag van de maand het Koppelklaverjassen een druk bezocht evenement. Maar we hebben dit jaar bedacht om er onderdelen bij te bedenken, om nog meer (jongere) mensen naar de kantine te trekken. En het dus nog gezelliger te maken. Daarom is besloten om 2 pokertafels aan te schaffen (8 personen per tafel) en de reeds aanwezige professionele dartboards te gaan gebruiken.
Daarom verzoeken wij iedereen vanaf 18 jaar om mee te doen aan de vijfde editie van dit spektakel op vrijdagavond 5 februari. Neem teamgenoten, vrienden en/of vriendinnen mee! Uiteraard gaan we Koppelklaverjassen (10euro inschrijfgeld per koppel), daarnaast kan men pokeren (5euro inschrijfgeld per persoon) en mocht je niets met kaarten te maken willen hebben, is een darttoernooi (5euro inschrijfgeld per persoon) een prachtig alternatief.
Er kan geen geld gewonnen worden, we zijn tenslotte geen casino, maar wel mooie prijzen. De ene avond zijn dat waardebonnen (van verschillende ondernemers) en de andere avond zullen er leuke alternatieven verzonnen worden (ideeën zijn ook welkom).
Kortom: de moeite van het proberen waard en al kom je alleen maar voor een drankje; vanaf 18 jaar ben je van harte welkom!
Tot vrijdagavond a.s. vanaf 20.00uur begint de inschrijving en om 20.30uur gaan we starten met de toernooien!