outhands

Vrijdag 15 mei Sponsorloop Unicef/Rijnsburgse Boys

 Vrijdagavond 15 mei 2009 gaan alle E- en F elftallen een sponsorloop houden over het strand van Katwijk naar Noordwijk.

Het doel van de sponsor loop is het inzamelen van geld voor Unicef en de jeugd van Rijnsburgse Boys. Unicef werkt samen met veel organisaties en voetbalsterren om voetbal  een hoofdrol te laten spelen in projecten waarbij minderbedeelde kinderen centraal staan.

Hieronder volgt de uitleg hoe deze sponsorloop in zijn werk gaat:
Uiterlijk 7 mei 2009 heeft iedere E- en F speler op zijn huisadres de gele sponsorlijst met enveloppe in de brievenbus ontvangen. Met de gele sponsorlijst ga je bij vader en moeder, opa en oma, familie, buren, vrienden en bekenden langs en vraag je hen om je te sponsoren. Vul de sponsorlijst en neem direct het sponsorgeld  in ontvangst.

Op vrijdagavond 15 mei 2009 neem je het sponsorgeld en de sponsorlijst en mee en lever je dit in bij de Unicef tafel in de kantine. Je kan hiervoor de bijgevoegde enveloppe gebruiken.
Direct hierna verzamelen de teams zich en gaan met een bus van de firma Beuk naar het strand van Katwijk (Noordduinen). Via het strand lopen we onder begeleiding van de leiders naar Noordwijk, waarna de bus op ons staat te wachten en ons weer terugbrengt naar de kantine. Zie het tijdschema onder aan deze brief. In de kantine krijgt iedere deelnemer een drankje en een zakje chips.

In de kantine wachten we tot iedereen terug is, om aansluitend de prijsuitreiking gaan houden, want er zijn diverse prijzen te winnen voor de spelers die het meeste geld ophalen. Ook is er een prijs voor het team dat het meeste geld ophaalt. De prijzen zijn o.a. waardebonnen, voetballen, ‘Pupil van de week’ zijn in het nieuwe seizoen, etc. Het team  dat het meeste geld ophaalt mag op kosten van Rijnsburgse Boys met de supportersbus naar de (kampioens-) uitwedstrijd tegen Harkemase Boys, d.d. zaterdag  23 mei 2009.

Hierbij het schema:

Inleveren geld in de kantine:

Teams:

Vertrek naar Katwijk:

Tussen 18.00-18.20 uur

F4 t/m F11

18.30 uur

Tussen 18.30- 18.50 uur

F1 t/m F3 en E10 t/m E14

19.00 uur

Tussen 19.00 -19.20 uur

E1 t/m E9

19.30 uur

We gaan er vanuit, dat alle teams begeleidt worden door de vaste leiders. Indien de leiders niet kunnen, laat dan het team begeleidt worden door 1 of 2 ouders.

Het jeugdbestuur