outhands

Vriendinnenmiddag groot succes

Bekijk de hele fotoserie.

Op woensdagmiddag 27 mei kwamen er 40 meisjes bij RBB om een leuke middag met elkaar te hebben. Voor de meisjes die al bij RBB voetballen een middag om het seizoen af te sluiten. Voor vriendinnetjes een leuke manier om kennis te maken met het voetbal. Centraal stond natuurlijk, Voetbal. Allerlei spelletjes waren er uitgezet op. Penalty’s schieten op Youri, voetbalgolf, ren je rot, mikken maar en natuurlijk partijtje tegen een ander team waren enkele spelletjes die gedaan werden.


De jongste deelneemster Melanie met Ren je Rot

De meisjes werden verdeeld over 7 teams van 6 of 5 meisjes. Elk team had een eigen kleur en een teamleidster. Vanaf 3 uur gingen de teams van start met de spelletjes. Halverwege stond er voor iedereen limonade klaar. Om 5 uur was de strijd gestreden. Iedereen hielp met het opruimen van de pylonen en ballen. Even na 5 uur kwamen de uitslagen binnen.

Helaas werkte het weer niet echt mee. De wind waaide zo hard dat de ballen gewoon weg waaide. De regen bleef tot 10 minuten van het einde weg. Hierdoor werd de prijsuitreiking verschoven naar binnen.


Met hulp van teamgenoten de oefening “mikken maar” doen.

Alle resultaten telden mee voor de prijzen. Voor de nummer 1 was er een Sporttas met  leren bal, voor de nummer 2 een leren bal. Tevens was er voor elke speler van het winnende team een sporttas.


 1 van de prijswinnaars

De winnaars bij de ongeoefende zijn: Lisa Noort en Suzanne v.d eijkel. 
De winaars bij geoefende: Nicole Heemskerk (E12) en Anouk Vos(E13).
Het winnende team was team Groen.

Als er na deze middag meisjes zijn die volgend jaar willen gaan voetballen? Meld je aan met een inschrijfformulier en wij zorgen ervoor dat je volgend seizoen kan voetballen.
Langs deze weg willen wij alle teamleidsters en spelbegeleiders bedanken voor hun inzet. Zonder jullie hadden de meisjes niet zo`n leuke middag kunnen hebben.

Patricia & Jan