outhands

Vriendinnendag Rijnsburgse Boys weer druk bezocht!

Bekijk de hele fotoserie van Jan Jungerius hier

Afgelopen woensdag 17 april werd voor de 6e keer de Rijnsburgse Boys Vriendinnendag gehouden. Na vele weken voorbereiding van Lewina en Patricia, hadden 110 meisjes zich opgegeven. Het grootste deel van de meisjes waren nog geen lid van de club en kwamen dus echt kennis maken met het mooie voetbalspelletje. Om half 10 ’s ochtends werd begonnen met het uitzetten van alle spellen op veld 3 en 4 en om 2 uur kwamen de vele vrijwilligers om uitleg te krijgen van alle spellen. Vanaf half 3 stonden de meisjes te dringen om zich aan te melden en even voor drie uur konden de kinderen beginnen aan de spellen.

Twee uur lang werd er gevoetbald, spellen gedaan en ook heel veel gelachen. Tussendoor stond er drinken klaar en konden de meisjes ook nog lekker snoepen van een gele suikerspin. Om vijf uur werd het spelgedeelte afgesloten met een mooie groepsfoto en in de kantine werden daarna de prijzen uitgedeeld aan de winnaars van de spellen. Er waren leuke prijzen voor de geoefende en ongeoefende speelsters. Nadat iedereen ook nog een tasje met wat kleine verassingen ontvangen had, gingen de meisjes weer huiswaarts.

We willen bij deze alle vele vrijwilligers bedanken die mede deze dag mogelijk gemaakt hebben. Natuurlijk ook in het bijzonder Patricia Duindam en Lewina Blom die deze dag weken lang voorbereid hebben. Jan Jungerius bedankt voor weer een prachtige fotoserie, 1ste keus.nl voor de suikerspinmachine en de ABN AMRO voor de prachtige trainingshesjes die zij geschonken hebben.