outhands

Voorverkoop Vitesse – Rijnsburgse Boys WIJZIGING

Inmiddels zijn veel afdelingen binnen Rijnsburgse Boys druk bezig met de voorbereidingen op de KNVB-bekerwedstrijd tussen Vitesse en onze eigen Uien: woensdag 10 november is om 20.00uur de aftrap in het Gelredome in Arnhem.

Er zullen combikaarten worden verkocht voor € 20,00 (ongeacht de leeftijd) en daarvoor krijgt men een busreis naar het Gelredome, toegang tot een speciaal voor Rijnsburgse Boys gereserveerd vak in het stadion en uiteraard de terugreis met de bus naar Middelmors

(Voorlopige) vertrektijd vanaf Middelmors is 16.00-16.30uur. Alcohol en roken is verboden in de bus en misdragingen in en om het stadion worden niet getolereerd!

Alleen een toegangskaart voor het stadion is ook te koop bij Rijnsburgse Boys en kost € 7,50 en hiervoor zit men in het gereserveerde RBB-vak (andere vakken niet leverbaar)

Donderdag 21 oktober van 19.30u-20.30u zal de voorverkoop zijn in de kantine van Rijnsburgse Boys! Een eerder bericht meldde dat donderdag 14 oktober de voorverkoop zou zijn, maar dat is dus FOUT en moet donderdag 21 oktober worden! Bij deze

Laten we er met z’n allen een voetbalfeest van maken en reserveer woensdag 10 november in de agenda’s