outhands

Voorverkoop Rijnsburgse Boys

Zaterdag 12 december (14.30uur) aanstaande staat de derby Rijnsburgse Boys – Quick Boys op het programma. Hoewel de ranglijst op dit moment anders doet vermoeden toch een interessante wedstrijd waarin de belangen voor beide teams groot zijn. Voor Rijnsburgse Boys om aansluiting met Capelle en daarmee kans op de titel te behouden en voor Quick Boys om vooralsnog zicht op een plekje in de Topklasse te bewerkstelligen.

Kortom een wedstrijd waarin, zoals altijd, de publieke belangstelling groot zal zijn. Gezien de te verwachten belangstelling is besloten voorverkoop te houden en wel op donderdagavond 10 december van 19.30 – 20.30uur en op zaterdagmorgen 12 december van 11.00-12.00uur. Er wordt dringend geadviseerd zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorverkoop waarmee lange wachtrijen bij de loketten tijdens de wedstrijddag wordt voorkomen.

Gelet op de parkeerproblematiek rondom sportpark ‘Middelmors’ wordt nadrukkelijk verzocht met de fiets (of wandelend) naar Rijnsburg te komen. Intussen zijn i.s.m. de lokale overheid de draaiboeken voor de wedstrijd vastgesteld en evenals voorgaande jaren zijn er gescheiden supportersvakken. Voor QB supporters is de gehele lange zijde (staanplaatsen) gereserveerd 

Advies: maak gebruik van de voorverkoop en ga met de fiets naar het sportpark