Bram van Egmond

Kaartverkoop duel Feyenoord voortvarend gestart

Twee dagen na de start van de voorverkoop voor de wedstrijd Rijnsburgse Boys  -Feyenoord van 9 juli (15.00 uur), waren er al zo’n 400 kaarten verkocht. Vooral de tribuneplaatsen gaan hard. Wie nog geen kaart heeft, kan terecht bij Aandewiel Sports & Fashion (Floralaan) en Primera Videoland Rijnsburg (Koestraat).
De wedstrijd op zaterdag 9 juli tegen Feyenoord, dat heeft toegezegd met de voltallige A-selectie te komen,  is de eerste in een serie van acht oefenduels die Rijnsburgse Boys speelt ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De oefenperiode eindigt vier weken later, op zaterdag 6 augustus thuis tegen OFC uit Oostzaan. In de tussenliggende weken speelt geelzwart onder andere tegen Jong NEC, Jong FC Utrecht, ASWH en Ter Leede.
Verkooppunten
Toegangskaarten voor Rijnsburgse Boys – Feyenoord zijn te koop bij Aandewiel Sports & Fashion, Floralaan 52 en bij Primera Videoland Rijnsburg, Koestraat 26. Het verzoek is om de kaarten contact af te rekenen. Ook tijdens de familiedagen van Rijnsburgse Boys op 3 en 4 juni kunnen mensen kaarten kopen (na enkele weken komen de kaarten ook buiten Rijnsburg en via de website beschikbaar).
Prijzen kaarten
Tribuneplaatsen € 20,00
Staanplaatsen € 12,50
Staanplaatsen    jeugd t/m 12 jaar/65+ € 10,00