outhands

Volvo Truck Center & Esnacom dak- en gevelsystemen

Onlangs mocht de sponsorgroep twee nieuwe sponsoren verwelkomen. Een introductie van deze bedrijven had u nog van ons tegoed. Hieronder vindt u meer informatie…

Sander Voogt, Account Manager van Volvo Truck Center, De verbintenis met Rijnsburgse Boys past uitstekend binnen het  sponsorpakket van Volvo Trucks.
Internationaal hebben wij de Volvo Ocean Race, De Mount Everest van het oceaanzeilen in teamverband. De meest uitdagende zeilwedstrijd rond de wereld verdeeld over negen etappes in negen maanden.

Deze sponsoring wil Volvo Trucks ook regionaal doorzetten, daar waar op een professionele manier een team tot een uiterste krachtinspanning wordt gedwongen. Dan kom je al snel uit bij Rijnsburgse Boys dat één van de meest aansprekende clubs uit de regio is en een grote Businessclub heeft.

Volvo Truck Center is een dochter van Volvo Truck Nederland en heeft 8 vestigingen verspreid over de Randstad. Als Volvo bedrijfswagendealer biedt Volvo Truck Center het volledige productenprogramma. Ons team staat voor u klaar om voor u de beste oplossing uit te werken: uiteraard de truck zelf, maar wij kijken ook naar de mogelijke financiering, verzekering en het onderhoud. 

Esnacom dak- en gevelsystemen B.V. 

 Esnacom dak- en gevelsystemen B.V. gevestigd in Noordwijk sinds 2006. Met meer dan 30 jaar ervaring in dak en gevelbeplating is Esnacom het adres voor stalen dak- en gevelsystemen, sandwichpanelen, dakbedek king en sinds kort ‘Steni’ een gevel plaat gemaakt van glasvezel vesterkt met polymeercomposiet. Bij Esnacom dak- en gevelsystemen B.V. staan service en vakkennis hoog in het vaandel, u profiteerd optimaal van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materialen, toepassingen en efficiency. Als hoogwaardig sportieve bouwpartner adviseren wij u graag bij de voorbereiding van uw dak- en/of gevelproject. Ook voor renovatie van uw dak en/of gevel bent u bij Esnacom aan het goede adres. Voor meer informatie kunt u bellen op telefoon nummer: 071-408 52 43 of kijk op onze website: www.esnacom.nl