Henk Hogewoning

Volgende week verschijnt nieuwe presentatiegids

In de tweede helft van volgende week valt de presentatiegids voor seizoen 2021-2022 op de deurmat. Dit keer vanwege corona geen gezamenlijke gids van de Bollenstreekclubs, maar een eigen magazine in full-colour, 80 pagina’s dik, boordevol foto’s, interviews en andere wetenswaardigheden.

In de gids staan interviews met voorzitter Ad Hendriksen, trainer Henk Wisman, keeperstrainer Hans Schot, fysiotherapeut Henk Jan den Haan en de spelers Bram Ros en Jordy Strooker. Ook wordt er uitgebreid teruggeblikt op de succesjaren 2006-2009 met algeheel clubtopscorer Martijn Gootjes, Joost Kuhlmann en Raymond Kolder. Ook hoofdsponsor WBE, supportersvereniging HKR en de jeugd van Rijnsburgse Boys komen aan bod.

Let op je brievenbus
Veel interessante informatie dus, mede mogelijk gemaakt door adverteerders uit Rijnsburg en omstreken. Houd daarom volgende week je brievenbus in de gaten.

Alle leden en businessclubleden van Rijnsburgse Boys krijgen de gids per post toegestuurd. Ook de reclamebordhouders ontvangen een exemplaar. De gids, die een oplage telt van 1600 exemplaren, wordt uitgegeven door Voetbaldrukker BV, drukwerkpartner van Ajax en diverse andere prof- en amateurclubs.