outhands

Voetbalschool De Complete Techniek, ga de uitdaging aan

 Wil jij leren scoren zoals Ronaldinho, kappen als Henry, draaien als Deco en passeren als Robben? Maak nu kennis met de unieke voetballeermethode van De Complete Techniek!

Wanneer? Vrijdag 12 januari
Waar? Rijnsburgse Boys
Tijd? 16:30 uur- 18:00 uur

Inschrijven voor de kennismakingsactiviteit of voor een volledige cursus kan via:
www.decompletetechniek.nl

De Complete Techniek maakt van iedere jeugdspeler een veel betere voetballer!

Ruim 150 jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar zijn in september begonnen aan de 1e cursus (DCT 1) van 12 trainingen. De reacties van zowel de deelnemers, ouders, jeugdtrainers als de verenigingen zijn fantastisch!
Door onze jarenlange ervaring als (jeugd)voetbaltrainer èn docent lichamelijke opvoeding in zowel het basis- als het voortgezet onderwijs, hebben wij een unieke voetballeermethode ontwikkeld.

Deze unieke voetballeermethode heeft in de 1e cursus aangetoond van iedere jeugdspeler een veel betere voetballer te maken. De uitgangspunten creativiteit (talloze gevarieerde balcontacten met alle delen van beide voeten), uitdaging (leren van schijn -en passeerbewegingen van internationale topspelers als Ronaldinho, Henry, Deco en Robben) en succesbeleving (plezier, motivatie en zelfvertrouwen) vormen de basis van het succes!

Tijdens de eerste fase van de training staat het baas over de bal worden centraal.
De jeugdspeler leert de bal onder controle te houden met alle delen van beide voeten.
In de tweede fase staat het baas over de tegenstander worden centraal. De jeugdspeler leert zijn tegenstander uit te spelen en te scoren.
Als laatste staat in de derde fase het baas in de wedstrijd worden centraal. De jeugdspeler leert in kleine uitdagende partijvormen de tegenstander uit te spelen, te scoren en daarmee het verschil te maken!

De Complete Techniek is een voetbalschool voor zowel bij clubs geselecteerde jeugdspelers-
als voor jeugdspelers van niet-selectieteams.
De Complete Techniek is dus er voor jeugdspelers van alle niveaus!
De ontwikkeling van de individuele jeugdspeler staat centraal. Uitgangspunt bij de samenstelling van de trainingsgroepen is het niveau van de jeugdspeler en niet alleen de leeftijd.

Zonder concurrerend te willen zijn met voetbalverenigingen, biedt De Complete Techniek extra, aanvullende trainingen bovenop de trainingen bij de clubs.

De Complete Techniek start in februari 2007 (Week 7) met het geven van de 1e cursus
(DCT 1) èn de vervolgcursus (DCT 2) op de accommodaties van: Alphense Boys, Meerburg, Sportlust’46, RVC ’33, Rijnsburgse Boys en VVSB.

Voorafgaande aan deze cursussen willen wij alle jeugdspelers de mogelijkheid bieden kennis te maken met de unieke voetballeermethode.
De kennismakingsactiviteiten worden gehouden op:
Vrijdag: 12 januari bij Rijnsburgse Boys 16.30uur – 18.00uur
Zondag: 14 januari bij VVSB 12.00uur – 13.30uur
Zondag: 21 januari bij Alphense Boys 09.00uur – 10.30uur
Donderdag: 25 januari bij Meerburg 16.30uur – 18.00uur
Vrijdag: 26 januari bij Sportlust 16.30uur – 18.00uur
Alle jeugdspelers van alle verenigingen uit de regio zijn van harte welkom!

Inschrijven voor de kennismakingsactiviteit of inschrijven voor een cursus kan  uitsluitend via de website www.decompletetechniek.nl

Met sportieve groet,

Namens voetbalschool De Complete Techniek,
Dennis van den IJssel en Jorg van der Breggen