karly

Laatste kans om in te vullen: Voetbalpoule van de HKR

Bericht van de HKR:
DIT IS DE LAATSTE WEEK OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE VOETBALPOULE VAN DE HKR!
Alleen deze week is het nog mogelijk om je in te schrijven, voor de voetbalpoule van de HKR. Velen gingen je inmiddels al voor, dus aarzel niet en maak je even druk; dan is het ingevuld! Door de vele inschrijvingen, zijn er fantastische prijzen te winnen!
De inschrijving kan nog tot voor het begin van de wedstrijd Jong Almere City – Rijnsburgse Boys, op zaterdag 25 augustus a.s.
Hier het ‘oude’ bericht van de website, waar alle informatie in staat!
Beste Rijnsburgse Boys- en HKR-vrienden,
Dit jaar organiseren wij, namens de HKR, een echte Rijnsburgse Boys/2e divisie voetbalpoule. Daag je vrienden, familie en kennissen uit om hun ‘voetbalverstand‘ te tonen aan heel Rijnsburg! De inschrijfkosten zijn € 10,00 en moeten contant betaalt worden bij Marc Hemminga, Bart van Paridon of Ben Vletter van de HKR. De inschrijfkosten hoeven niet direct betaald te worden bij het inleveren van de poule, maar als je meedoet moet je ook betalen!
Nadat iedereen het heeft ingeleverd zal de prijzenpot bepaald worden. Jullie kunnen uitgaan van geldprijzen, cadeaubonnen en nog veel meer! We gaan op voorhand uit van 10 prijzen. Uiterste inleverdatum is voor het begin van de 1e competitiewedstrijd (25 augustus uit tegen Jong Almere City).

Het werkt heel simpel: open het bijgaande bestand en log in met je e-mail account (via deze link). Als de link niet automatisch werkt, kopieer de link dan en plaats hem in de adresbalk van je internetbrowser. 
Download deze (bestand –> downloaden als –> Microsoft Excel) en vul deze in. ***DIT BESTAND NIET INVULLEN VIA DE SPREADSHEET***
Wanneer je deze hebt ingevuld kun je deze terugmailen naar dit e-mail adres: voetbalpoulehkr@outlook.com
Mocht de link niet werken of heb je een vraag, stuur dan even een e-mailtje naar bovenstaand mailadres. 
We hopen dat jullie allemaal meedoen en terug te zien aan de start van het seizoen!
Met vriendelijke voetbalgroeten,
Harde Kern Rijnsburg