Rijnsburgse Boys

Voetbalplaatjes actie voorjaar 2022

Afgelopen week hebben Albert Heijn Rijnsburg en Rijnsburgse Boys overleg gehad over het alsnog organiseren van de voetbalplaatjes actie, die eerder was gepland voor 2020, ons jubileum jaar, maar die door corona toen geen doorgang kon vinden. Voor de voetbalplaatjesactie zal van alle jeugdleden (inclusief de mini’s en de uitjes) en hun begeleiding, alsook van Dames 1 een voetbalplaatje worden gemaakt en deze voetbalplaatjes kunnen straks in 2022 verzameld worden in een prachtige verzamelboek door het doen van boodschappen bij Albert Heijn in De Hoftuin. Elk jeugdlid zal dit verzamelboek gratis ontvangen.

Uiteraard zullen onze A-selectie spelers en staf niet ontbreken in dit verzamelboek en zullen zij ook te bewonderen zijn op een voetbalplaatje. Van alle overige seniorenteams wordt een teamfoto gemaakt, welke als voetbalplaatje eveneens in het boek kan worden verzameld

Deze actie start in het eerste kwartaal van 2022, maar de voorbereidingen starten al half januari 2022! Immers moeten er voor de ca. 700 verschillende plaatjes foto’s genomen worden, wat een strakke organisatie met zich meebrengt. Nadere informatie hierover op korte termijn.