outhands

Voetbalmagazine 2009-2010

Afgelopen maandag is het eerste exemplaar officieel uitgereikt; het voetbalmagazine 2009-2010 van de samenwerkende voetbalverenigingen in de Bollenstreek. De verenigingen FC Lisse, Noordwijk, Ter Leede, Katwijk en Rijnsburgse Boys hebben weer een prachtig exemplaar weten samen te stellen.

De vorige editie’s werd bij iedereen thuis afgeleverd, maar dit is een zeer tijdrovende klus gebleken en het kwam zelfs voor dat mensen eind november het magazine pas onder ogen kregen! Om dit te voorkomen moest er worden gezocht naar een andere oplossing; per post versturen is een dure hobby (het magazine is nl. enorm dik en dus zwaar) en ook dat was geen optie.

Dus is ervoor gekozen om ‘als proef’ de exemplaren per team uit te reiken. Zodra een elftal op het voetbalveld aanwezig is (training of wedstrijd) zullen ondergetekenden ervoor zorgen dat er geadresseerde exemplaren bij de elftalleider en/of aanvoerder terecht komen. Die kunnen ze vervolgens uitdelen aan alle spelers.

Per gezin ontvangt men 1 magazine, dus als in een team een speler is die van zijn leider/aanvoerder GEEN magazine ontvangt, is het waarschijnlijk dat een oudere broer, zus of een vader of moeder hem ontvangt

Niet spelende leden kunnen het magazine afhalen op het secretariaat (vraag naar onderstaande personen)

Wij hopen op uw begrip hiervoor en mocht u om wat voor reden dan ook eind volgende week nog geen exemplaar hebben ontvangen, vraag er dan naar bij Richard Heemskerk en/of Karly van Duivenvoorde (op het secretariaat)