outhands

Voetballoze periode ten einde?

 Deze week gaan de meeste trainingen weer beginnen en zaterdag is er weer een druk bezet programma. Hoewel de competitie pas de 21e begint zijn er toch op deze zaterdag al behoorlijk wat teams, die moeten spelen. Daarnaast hebben we ook een KRV  F toernooi thuis voor de F1 t/m F4.

De tekst die boven dit stukje staat is weliswaar niet conform de waarheid, want na de Sint is er op de club wel degelijk de bal nog aan het rollen geweest.
Op de zaterdag voor de kerst bijvoorbeeld rolden de bingoballen bij de Kerstman over de bar. Welgeteld 179 kinderen !!!!!!  zijn 2 uur lang door deze goedheilig man bezig gehouden. Koen Verhoef was de gelukkige winnaar van de playstation 2. Klaas de Kroon was de grote pechvogel met zijn valse bingo, maar Klaas heeft nog wat tegoed.

 Op de dagen tussen de Kerst en Oud&Nieuw is de zaal 3 dagen lang intensief gebruikt door jeugd, G voetballers en het Oliebol bedrijventoernooi. Het G toernooi neemt toch altijd wel een bijzondere plaats in dit Olieboltoernooi. Ook het optreden van het Rijnsburgse Shanty koor was weer een topper. Enkele G voetballers hebben bijgestaan door het koor weer enkele liedjes meegezongen.
De winnaar van het Oliebol bedrijventoernooi is de commissionair Paauw & van Egmond. Zij kregen de zilveren schaal binnenkort op de zaak. Hierbij gelijk de excuses voor het niet brengen van de schaal bij de winnaar van 2004 Bart van Duijvenvoorde.

 

Hier kunt u enkele foto’s bekijken van alle activiteiten.