Organisatie Voetbalkamp

Voetbalkamp 2024

Het zit er alweer op. Voetbalkamp 2024 is achter de rug. Voor veel kinderen, en ook leiding, waarschijnlijk gelukkig, want die kwamen een beetje slaap tekort.
Vertrokken op vrijdag 31 mei om 16.15uur en om 18.15uur kwamen de bussen aan in Alphen-Chaam. Helaas namen ze heel slecht weer mee, want de regen kwam met bakken uit de lucht.

Tijdens het eten en de eerste spellen bleef het maar regenen, maar tijdens de speurtocht in het donker was het gelukkig droog.
Die nacht is er niet veel geslapen en bleek de regen ook niet te slapen; de volgende morgen was het voetbalveld onbespeelbaar. En dus werd het een wandeling van ruim 90 minuten. Sommigen werden hier niet wakkerder van 😂.

Na de lunch vertrokken de bussen naar een klimbos en dat was echt top. Daar zijn ze 4 uur bezig gehouden en tijdens de terugrit lagen ze allemaal te slapen!

Weer terug op locatie stond er een frietkar klaar en mochten ze onbeperkt patat en snacks eten. Dat kunnen ze zeker wel is gebleken! Champions League finale kijken, bonte avond, vuurwerkshow en al vrij vroeg was het nagenoeg stil in alle slaapgebouwen. De eerste nacht had (te)veel kracht gekost!

Na het ontbijt spullen pakken en kamers opruimen en na 2 uurtjes slapen in de bus, kwam iedereen weer heelhuids aan op Middelmors.

Conclusie: onvergetelijk en er zijn weer veel mooie herinneringen gemaakt.

Een dankwoord is hiervoor op z’n plaats aan alle leiding, keukenploeg, sponsoren, organisatie en uiteraard ook aan alle kinderen die mee zijn geweest. Verzinnen is één, maar de uitvoering is het belangrijkste. Daarom heel veel dank aan iedereen die wat heeft betekend voor het Voetbalkamp 2024.

Tot 2025

Een trainster maakte een mooie compilatie van het weekend en dat is HIER te bekijken