outhands

Voetbaldagen bij De Complete Techniek!

“Vier dagen leven als een profvoetballer” in de zomervakantie bij De Complete Techniek!

 De succesvol verlopen voetbaldagen van de afgelopen Meivakantie (100 deelnemers) krijgen een vervolg in de vijfde en zesde week van de Zomervakantie! Met uitzondering van de woensdag (rustdag) kunnen de jeugdspelers vier dagen trainen en spelen als een profvoetballer! Lekker de hele dag met voetbal bezig zijn tijdens de voetbaldagen!

Tussen 09.00-16.00 uur vindt een gevarieerd programma plaats; trainingsvormen gericht op techniek, snelheid en coördinatie; diverse afwerk- en partijvormen gericht op aanvallen, verdedigen en omschakelen; een voetbalcircuit, een Champions League en een verrassingsonderdeel.

Tussendoor wordt voor een lunch gezorgd en worden beelden getoond van topspelers als voorbereiding op de trainingen! Alle deelnemers ontvangen een officieel wedstrijd tenue + bal van Lotto, een “spelerscontract” en een foto in tenue ten tijde van het ondertekenen van het contract!

Alle jeugdspelers en jeugdkeepers van alle verenigingen tussen 6 en 14 jaar zijn van harte welkom op een van de volgende accommodaties:

Maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus (woensdag 12 augustus niet)
a.v.v. Alphen in Alphen aan den Rijn

Maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus (woensdag 19 augustus niet)
FC Zoetermeer in Zoetermeer

Voor meer informatie en inschrijven voor de voetbaldagen kijk op www.decompletetechniek.nl (aanmelden->voetbaldagen)