outhands

Voetbal op Zaterdag Magazine van start

In oktober en november gaat Voetbal op Zaterdag gedurende acht weken Voetbal op Zaterdag Magazine uitbrengen. In eerste instantie gaat het om een proefperiode, maar als er voldoende animo voor is zal het magazine na de proefperiode worden voortgezet. In het eerste nummer, dat volgende week verschijnt, is er meteen aandacht voor Rijnsburgse Boys met een verslag van de thuiswedstrijd tegen ASWH. Hieronder legt de redactie van Voetbal op Zaterdag Magazine in het kort uit wat de bedoeling is:

Wat is nu de toegevoegde waarde, de website is al zo uitgebreid?
Welnu, in het 32 pagina’s tellende magazine zullen meer wedstrijdverslagen komen te staan. Wekelijks kiezen we uit elke hoofdklasse een wedstrijd die we – compleet met foto’s – uitgebreid gaan verslaan, terwijl op de site slechts één verslag komt te staan. Daarnaast komt er in het blad wekelijks een interview, dat niet op de site komt te staan. Verder vormt het blad een uniek naslagwerk, met alle uitslagen, standen en komende wedstrijden van de hoofdklassen tot en met de derde klassen op een rij. En niet te vergeten een column, spelersprofiel en een lezerspagina.

Wat gaat me dat kosten?
Het produceren van een dergelijk blad kost uiteraard geld. We hebben die kosten zo laag mogelijk proberen te houden. Gedurende de proefperiode kost een nummer € 1,25 oftewel 10 euro voor de acht nummers. Hiervoor krijgt u het blad wekelijks op woensdag bij u door de brievenbus.

En hoe dan verder?
Gedurende de acht weken gaan we inventariseren wat de respons is. Is er voldoende animo om het blad voort te zetten, of moeten we het geheel in december afblazen en ons verlies pakken? Mochten we door (kunnen) gaan, dan komen de kosten voor een jaarabonnement op € 39,60. Gedurende dat jaar komt Voetbal op Zaterdag Magazine 40 keer uit, dat betekent dus nog geen euro per nummer. Voor het eerste seizoen wordt – na de proefperiode – dus nog maar € 29,60 in rekening gebracht.

Voor meer informatie en het aanmelden voor Voetbal op Zaterdag Magazine kunt u terecht op www.voetbalopzaterdag.com