Bram van Egmond

Visgroothandel Fix Fisch lid van businessclub


Met ingang van dit voetbalseizoen is zeevisgroothandel Fix Fisch lid van de businessclub. Het visbedrijf is gevestigd in een in het oog springend pand op bedrijventerrein Klei-Oost-Zuid in Rijnsburg.
Fix Fisch is een kwaliteitsvisgroothandel voor horeca, viswinkels en groothandel in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, maar het bedrijf exporteert ook veel vis naar onder andere Israël en de VS.

Inkoop en verwerking van vis
Fix Fisch is gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van verse vis. Van de zelf ingekochte vis wordt op verzoek het vel en de schubben verwijderd. Vrijwel alle vis wordt gefileerd en met name voor restaurants ook in kleinere porties gesneden, zodat de vis meteen gebruikt kan worden in de winkel of de keuken van het restaurant.
Verse kwaliteitsvis
Fix Fisch is gecertificeerd voor het hoogste voedselkeurmerk (IFS Food). Verder werkt het bedrijf volgens de hygiënerichtlijnen van de HACCP en koopt het zoveel mogelijk vis met het MSC- en ASC-keurmerk. Voor de visgroothandel staat alles in het teken van versheid en de hoogste kwaliteit. Tegelijkertijd garandeert Fix Fisch te allen tijde een gunstige prijs.
Zie voor meer informatie: www.fixfisch.nl.