Bram van Egmond

VIP-arrangement voor Sparta – Ajax op Middelmors!

Benefietwedstrijd voor Alzheimer Nederland en Wout Holverda

Op woensdagavond 20 augustus om 19:00 spelen op Middelmors Sparta Legends en Lucky Ajax  tegen elkaar. De wedstrijd wordt gespeeld voor Alzheimer Nederland en is een benefietwedstrijd voor Wout Holverda, oud-profvoetballer uit Leiden. Het Leidsch Dagblad organiseert deze wedstrijd, met de hartelijke medewerking van Rijnsburgse Boys. De wedstrijd staat onder leiding van Pieter Vink.
Voor deze wedstrijd is voor iedereen een bijzonder VIP-arrangement van € 30,00 te verkrijgen, waarvan de opbrengst naar de Alzheimerstichting gaat. U krijgt hiervoor:

  • Toegang tot sponsorhome voor, tijdens en na de wedstrijd, open vanaf 18:00;
  • Een tribune kaart;
  • Deelname aan buffet, welke door All Class Catering uit Leiden wordt verzorgd, na afloop wedstrijd samen met spelers Sparta Legends en Lucky Ajax;

Ook zal er een veiling worden gehouden met bijzondere items, zoals gesigneerde shirts.
Bestellen van VIP-kaarten kan bij Ad Hendriksen, via de telefoon 06 – 53 21 41 87 of via adhendriksen@jan.nl. U kunt net zoveel kaarten bestellen als u wilt, er is geen limiet per persoon, maar op is op.
Het is uiteraard ook mogelijk om de wedstrijd vanaf de tribune of langs het veld te bekijken. De prijzen (opbrengst volledig voor Alzheimer Nederland) zijn:

  • Tribune € 10
  • Staanplaats: € 7,50
  • Staanplaats kinderen/65 + € 5

Er is voorverkoop in de winkels van Wout Bergers en Wijnand Sloos en op de dag zelf aan de kassa bij Rijnsburgse Boys. De kassa’s zijn open vanaf 17:30.
Kom naar deze unieke wedstrijd, steun het werk van de Alzheimerstichting en ontmoet legenden als Sjaak Swart, Dennis Bergkamp, Richard Witsche, Stanley Menzo, Adri van Tiggelen, de heren de Nooijer en Peter Houtman. We weten nog niet precies wie er komt, maar het belooft een feest der herkenning te worden. En misschien speelt Wout Holverda, bij wie in 2013 Alzheimer werd geconstateerd, zelf ook nog mee als dat lukt.